Erdoğan G-20'de konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'da Ekonomik Politikalar Konulu oturumda konuştu.Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: "Biz yola çıkarken istikrar ve güveni çok önemsedik. Bu iki konun birlikte yürütülmesi için çaba sarfettik. Muhtar Kent'in

Erdoğan G-20'de konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'da Ekonomik Politikalar Konulu oturumda konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: "Biz yola çıkarken istikrar ve güveni çok önemsedik. Bu iki konun birlikte yürütülmesi için çaba sarfettik. Muhtar Kent'in takip ettiği yolu tüm CEO'lara öneriyorum. Ve tüm yatırımcıları Türkiye'ye davet ediyorum ve diyorum ki 'Artık gelin Türkiye çünkü güvenli bir liman'...

Biz kamuyu ekonominin içinden çıkardık. Kamu sadece atamalar ve düzenlemeler ile ilgileniyor. Türkiye dönemimiz de çok önemli adımlar attı.

 ''Yolsuzlukla mücadelede çok kararlı olmak, samimiyet testini başarmak da şarttır. Eğer politika yapıcıları yolsuzluğun içerisinde aktör oluyorlarsa, orada aktör oluyorlarsa, bu işi başarmanız da mümkün değil. O zaman çöker gidersiniz. Türkiye bu işi büyük ölçüde başarmıştır. Hiç mi yok? Hiç olmadığını iddia etmiyorum, çünkü bu işin içerisinde insan var, insanın olduğu yerde maalesef sıkıntılar da yaşanıyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler