Erdoğan Erbakan'la ilgili ne dedi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, SP lideri Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın ölümünün ardından konuştu. Erdoğan, "Öğrettikleriyle, mücadeleci kişiliğiyle her daim kendisini yadedeceğimi ifade etmek istiyorum" dedi. Erdoğan, başsağlı mesajını şu cümlelerle

Erdoğan Erbakan'la ilgili ne dedi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, SP lideri Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın ölümünün ardından konuştu. Erdoğan, "Öğrettikleriyle, mücadeleci kişiliğiyle her daim kendisini yadedeceğimi ifade etmek istiyorum" dedi.

 

Erdoğan, başsağlı mesajını şu cümlelerle verdi: "Türkiye'ye çok önemli hizmetler yapmıştır. Ömrünü öğrenmeye ve öğretmeye adamış bir siyasetçi ve ilim adamıydı. Şahsıyla, mücadelesiyle, davasıyla ilkeleriyle olduğu kadar bir insan olarak, bir hoca olarak, bir lider olarak da genç nesillere güzel bir örnek  teşkil etti. Mekanı cennet olsun, Allah'ın rahmeti üzerine olsun, Allah ondan r azı olsun diyorum. Öğrettikleriyle, mücadeleci kişiliğiyle her daim kendisini yadedeceğimi ifade etmek istiyorum. Saadet Partisi'nin ve aziz milletimizin başı sağolsun diyorum..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset