Erdoğan cevap vermeyeceğim!

İsrail Başbakanı Netanyahu: "Erdoğan'ın sert eleştirilerine yanıt vermeyeceğim, her türlü açıklamayı takmayalım"İsrail Başsbakanı Netanyahu, Başbakan Erdoğan'ın sert eleştirilerine yanıt vermeyeceğini belirtirken "sonunda sağduyu ve soğukkanlığın galip ge

Erdoğan cevap vermeyeceğim!

İsrail Başbakanı Netanyahu: "Erdoğan'ın sert eleştirilerine yanıt vermeyeceğim, her türlü açıklamayı takmayalım"

İsrail Başsbakanı Netanyahu, Başbakan Erdoğan'ın sert eleştirilerine yanıt vermeyeceğini belirtirken "sonunda sağduyu ve soğukkanlığın galip geleceğini düşünüyorum İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İsrail'e yönelik sert eleştirilerine yanıt vermeyeceğini belirtirken "sonunda her iki tarafta sağduyu ve soğukkanlığın galip geleceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Binyamin Netanyahu, İsrail'in güneyindeki bir gezi sırasında Başbakan Erdoğan'ın ikili bağlara ilişkin beyanlarına yanıt verme niyetinin olmadığını belirtirken "her türlü açıklamaya takmıyalım" dedi

İsrailli medyaya göre, Netanyahu, "Sonunda her iki tarafta sağduyu ve soğukkanlılığın galip geleceğini düşünüyorum. Bizim tarafımızda fazla mesai yaptığımızı biliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset