Erdoğan: Burası muz cumhuriyeti...

İlk kez miting yapılan Yenikapı'da büyük bir kalabalığa seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Ben artık evimde bile rahat rahat konuşamıyorsam, telefonla konuşamıyorsam, ailemle konuşamıyorsam, bu montaj, dublaj, uydurma şeylere itibar etmek suretiyle

Erdoğan: Burası muz cumhuriyeti...

İlk kez miting yapılan Yenikapı'da büyük bir kalabalığa seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Ben artık evimde bile rahat rahat konuşamıyorsam, telefonla konuşamıyorsam, ailemle konuşamıyorsam, bu montaj, dublaj, uydurma şeylere itibar etmek suretiyle bu ülkede başbakanını yargılayamaz" dedi. Cumhurbaşkanı'nın yorumlarını "Kanaati farklı olabilir" sözleriyle değerlendiren Erdoğan, Twitter'ın kapatılmasına yönelik eleştirilere de yanıt verdi.

İşte Erdoğan'ın sözleri:

"DAHA NE İSTİYORSUN"

Ey Pensilvanya, daha ne istiyorsun? Üniversite dedin, sana üniversite verdik. 17 tane üniversiteye sana müsaade verdik. Ne istiyorsun ya? Dünyanın değişik yerlerindeki okullarını ziyaret etmemezi istediğinizde, oralara gidiyor, ziyaret ediyor, oradaki devlet başkanlarına, hükümet başkanlarına biz refere oluyorduk ya. Ne istiyordun sen bizden? Unutmayın kişi sevdikleriyle beraber haşrolacaktır. Pensilvanya, sen Bahçeli ile sen Kılıçdaroğlu ile haşrolacaksın.

"MISIR, TÜRKİYE OLUNCA ÖZGÜRLÜK..."

Bir hanım arkadaşımızla ilgili son derece alçakça ‘tweet’ler atılıyor. Sahte hesaplar üzerinden bazı şahsiyetlerin kişilik haklarına saldırıda bulunuluyor. Bu şahıslar mahkemeye başvuruyor, içeriklerin kaldırılması için mahkeme hüküm veriyor, bu hükmü TİB’e bildiriyor. TİB ‘Bak böyle mahkeme kararları var, bu içeriği kaldır’ diyor. Twitter bunu umursamıyor ve olay bana geliyor. Bana geldiğinde ‘Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz, ne gerekiyorsa yapın’ diyorum. Twitter, ABD’nin, İngiltere’nin kurallarına uyuyor, bu ülkelerle işbirliği yapıyor ama mesele Ukrayna, Mısır, Türkiye olunca Twitter çıkıp özgürlükten bahsediyor. Burası muz cumhuriyeti değil, Türkiye Cumhuriyetidir.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN KANAATİ FARKLI OLABİLİR"

Kusura bakmasınlar, bak şu Tayyip Erdoğan, kim ne derse desin bizim mahremimizi, görüşmelerimizi, konuşmalarımızı dinleyen ve dinletenlere karşı sonuna kadar mücadelesini verecektir. Özgürlük adı altında kimse bizim mahremimize giremez. Kim olursa olsun. Cumhurbaşkanımızın kanaati farklı olabilir. Beni dinleyecek, bakanları dinleyecek. Yahu bırakın tüm insanları dinleyecek. Beni dinleyemezsin, yok böyle bir şey. Ben artık evimde bile rahat rahat konuşamıyorsam, telefonla konuşamıyorsam, ailemle konuşamıyorsam, bu montaj, dublaj, uydurma şeylere itibar etmek suretiyle bu ülkede başbakanını yargılayamaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler