Erdoğan bu feryadı duyamadı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesi sırasında Çankaya Köşkü önünde bekleyen ve Erdoğan'la görüşmelerine izin vermeyen korumalarla tartışan 2 kişi gözaltına alındı.Bir süre önce 15 yaşındaki kızları kaçırılan Mahmut To

Erdoğan bu feryadı duyamadı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesi sırasında Çankaya Köşkü önünde bekleyen ve Erdoğan'la görüşmelerine izin vermeyen korumalarla tartışan 2 kişi gözaltına alındı.

Bir süre önce 15 yaşındaki kızları kaçırılan Mahmut Toyguncu ile eski eşi Fatma Kırcı, Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan'ın haftalık olağan görüşmesi sırasında Başbakan Erdoğan ile görüşmek için Çankaya Köşkü'nün 1 numaralı kapısına geldi. Korumaların uyarılarına rağmen Köşk'ün önünden ayrılmayan ve ellerinde 'Kızımızı Bulun' yazılı bir döviz bulunan Toyguncu ve Kırcı, kızlarının bulunması için Başbakan'dan yardım istediklerini belirterek korumalarla tartıştı.

Korumaların yanında gözyaşlarını tutamayan Toyguncu ve eski eşi, korumalar tarafından Başbakanlık Resmi Konutu'na götürüldü. Toyguncu ve Kırcı, bir süre sonra polis minibüsüyle Başbakanlık Resmi Konutu'ndan Kavaklıdere Karakolu'na götürüldü. İki kişinin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Toyguncu ve Kırcı'nın 15 yaşındaki kızları M.T'yi kaçıranların bir süre önce yakalandığı ancak kızlarının hala kayıp olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler