Erdoğan "Bismillah" dedi!

Erdoğan, Bayburt'tan "Bismillah" dedi Başbakan Erdoğan, seçim çalışmaları çerçevesinde ilk mitingini Bayburt'ta yapıyor. İşte Erdoğan'ın miting konuşması:  İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının satır başları...  Bayburt, Dede Paşalar'ın şehri, Bayburt şur

Erdoğan "Bismillah" dedi!

Erdoğan, Bayburt'tan "Bismillah" dedi

Başbakan Erdoğan, seçim çalışmaları çerçevesinde ilk mitingini Bayburt'ta yapıyor. İşte Erdoğan'ın miting konuşması: 

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının satır başları...

 

Bayburt, Dede Paşalar'ın şehri, Bayburt şuracıkta yanı başımızda yatan Şehit Mehmet'in şehri. Biz gelene kadar Bayburt'ta yatırımları götürdüler, gençleri götürdüler.

 

En sonra geldi Bayburt'un bir vekilini de aldılar. İşte bugün bunun için bugün Bayburt'tayız ve buradan Bismillah diyoruz.

 

Bayburt'ın tek milletvekili var ama ikinci milletvekiliniz benim. Bizden önceki iktidarlar zamanında diyorglardı ki Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi. ama bizim iktidarımız zamanında artık Bayburt Bayburt olalı böyle hizmet görmedi diyorlar. Bizim tek gayemiz var o da sizin sevginize layık olmak.

 

Bayburt'lu annem bana anan gurban olsun sana desin bana yetiyor. Bugün 36 eserin açılışını yaptık. Bugüne kadar Bayburt'a bir üniversiteyi reva görmediler. Ama bugün 3 bin 800 üniversite öğrencisi var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset