Erdoğan bilboardlarda!

Başbakan Erdoğan, Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları için 20 Temmuz'da Kıbrıs'a gidecek.KKTC de ise heyecan dolu bekleyiş ve hazırlıklar başladı.Başbakan Erdoğan'ın posterleri başkent Lefkoşa olmak üzere birçok kentte reklam panolarına asıldı.Büyük bir

Erdoğan bilboardlarda!

Başbakan Erdoğan, Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları için 20 Temmuz'da Kıbrıs'a gidecek.KKTC de ise heyecan dolu bekleyiş ve hazırlıklar başladı.

Başbakan Erdoğan'ın posterleri başkent Lefkoşa olmak üzere birçok kentte reklam panolarına asıldı.

Büyük bir gösteri ile karşılancağı bildirilen Erdoğan'ın, 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı döneminin Başbakanı Bülent Ecevit'ten sonra 'ilk kez' böyle bir karşılama töreni olacağı konuşuluyor.

Kıbrıs gazetelerinin son sayfalarına da Başbakan Erdoğan için ilan verildi.İlan da 'Dünümüz bir, yarınımız bir, tek yüreğiz.Barış ve Özgürlük Bayramımız kutlu olsun'  ve Başbakan Erdoğan'ın resmi yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler