Erdoğan BDP'ye ateş püskürdü

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şemdinli'de teröristlerle kucaklaşan BDP'li vekillere yine sert çıktı. Başbakan Erdoğan, BDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması görüşüne sıcak baktı.  Erdoğan 'Onların yeri parlamento değil, Kandildir. Onlarla

Erdoğan BDP'ye ateş püskürdü

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şemdinli'de teröristlerle kucaklaşan BDP'li vekillere yine sert çıktı.
 
Başbakan Erdoğan, BDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması görüşüne sıcak baktı.  Erdoğan 'Onların yeri parlamento değil, Kandildir. Onlarla aynı çatı altında yürüyemeyiz' sözleriyle BDP'lilere tepki gösterdi.
 
ONLARIN YERİ KANDİL
Başbakan Erdoğan, NTV ve Star TV'den ortak yayınlanan ''Başbakan Erdoğan ile Özel'' adlı programda soruları yanıtladı. BDP ile görüşecek misiniz sorusuna Erdoğan şu cevabı verdi:
 
"Terör ile iç içe olanla ne konuşacağız. Terör örgütü ile mücadele siyasi uzantılarla müzakere dedim. Teröristlerle kucaklaşıyorlar, öpüşüyorlar sonra müzakere diyorlar. Yanak yanağa nasıl olacak teröristle yanak yanağa olan onunla sarmaş dolaş olan eşbaşkanla nasıl konuşacağım. (Haklarında fezleke hazırlanan milletvekilleriyle ilgili olarak) Onların yeri parlamento değildir. Kandil'dir, buyursunlar Kandil'de devam etsinler. Biz onlarla parlamentoda aynı çatı altında yürüyemeyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler