Erdoğan Bayraktar toprak istedi!

İlçe gezilerine Hayrat ile devam eden Bayraktar, gittiği diğer ilçelerde olduğu gibi Hayrat’ta da büyük bir ilgi ile karşılandı. Vatandaşlarla ve esnaflarla görüşen Bayraktar, AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Açılışa AK Parti Trabzon Mi

Erdoğan Bayraktar toprak istedi!

İlçe gezilerine Hayrat ile devam eden Bayraktar, gittiği diğer ilçelerde olduğu gibi Hayrat’ta da büyük bir ilgi ile karşılandı. Vatandaşlarla ve esnaflarla görüşen Bayraktar, AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Açılışa AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, AK Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel, Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Açılışta konuşan Bayraktar, millete efendilik değil hizmet etme gayesinde olduklarını söyledi. ''Biz yapabileceklerimizi söylüyoruz” diyen Bayraktar, “Söylediklerimizin de çok daha fazlasını yapmak için çalışacağız. Of ve çevresinden çok büyük destek bekliyorum. Sizlerin desteği ile çok daha güçlü bir şekilde Trabzon’dan Ankara’ya gitmek istiyorum” dedi.

Açılış sonrası Hayrat esnafını ve pazarını Miletvekili Kemallettin Göktaş ile gezen Bayraktar, esnafın taleplerini ve sorunlarını dinleyerek bol bol not aldı. Esnaf ziyaretleri esnasında bir çay ocağında oturarak vatandaşlarla sohbet eden Bayraktar, Trabzon'u merkez yapacaklarını kaydetti. Köy ve grup yollarını en kısa zaman içerisinde bitireceklerini kaydeden Bayraktar, “Bunun sözünü size veriyorum. Altını beton üstünü sıcak beton yapacağız. Fakat sizde fedakarlık yaparak yol için biraz topraklarınızdan vereceksiniz” açıklamasında bulundu.

Bayraktar, daha sonra Trabzon’a dönerek Novotel’de düzenlenen Çaykara, Of, Hayrat, Sürmene, Köprübaşı belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, parti üyeleri ve muhtarlara verilen yemeğe katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset