Erdoğan Bayraktar söz verdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar’ın girişimleri sonucu, Hayrat ilçesine bağlı Taflancık köyünün 10 yıllık yol sorunu çözüme kavuştu. Asfalt çalışmasıyla birlikte 8 köy ve yaylalara ulaşım çilesi sona erdi.Seçim gezileri kapsamında önc

Erdoğan Bayraktar söz verdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar’ın girişimleri sonucu, Hayrat ilçesine bağlı Taflancık köyünün 10 yıllık yol sorunu çözüme kavuştu. Asfalt çalışmasıyla birlikte 8 köy ve yaylalara ulaşım çilesi sona erdi.

Seçim gezileri kapsamında önceki hafta Hayrat ilçesini ziyaret eden Bayraktar, Taflancık grup yolunun durumunu yerinde gördü. Vatandaşlardan gelen talebi de dikkate alarak 10 yıldır yaşanan yol sorununu çözeceklerini söyledi.

Taflancık köyü ile birlikte 8 köy ve yaylalara ulaşımı sağlayan yol ile yakından ilgilenen Bayraktar’ın girişimleri sonucu yolda asfaltlama çalışması yapıldı. Bölgeye gönderilen silindir ve iş makinelerinin çalışması ile grup yolunun 10 yıllık sorunu çözüldü.

“BAYRAKTAR SAYESİNDE YOLA KAVUŞTUK”

İl Genel Meclisi eski üyelerinden Tufan Yeşilyurt, 10 yıllık yol sorununu Erdoğan Bayraktar’ın çözdüğünü söyledi. Bayraktar’ın Hayrat’a geldiğinde yol sorununu yakından gördüğünü hatırlatan Yeşilyurt, “Erdoğan Bey buradaki çileyi gördü. İlgileneceğini söyleyerek, bizim 10 yıllık sorunumuza el attı. Biz burası için 10 yıldır mücadele ediyorduk ama başarılı olamamıştık. O olmasaydı bu yol yapılmazdı. Şahane bir asfalt döküldü, tüm halk şuan Bayraktar’a dua ediyor. Bu yolu kullanan 8 köy ve 1460 hane var. Her partiden vatandaşımız var ama hepside yapılan hizmetten dolayı Bayraktar’a teşekkür ediyor. Erdoğan Bayraktar’dan Allah razı olsun. Şimdiden bize bu hizmetin gelmesine vesile olan Bayraktar’ın vekil olduktan sonra daha fazla hizmet getireceğine inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset