Erdoğan Bayraktar Maçka'da!

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, Maçka ilçesinde seçim gezilerini sürdürüyor.Maçka ilçesinde AK Parti Seçim Bürosu’nun açılışına katılan Bayraktar’a AK Parti Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu da eşlik etti. Erdoğan Bayraktar

Erdoğan Bayraktar Maçka'da!

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, Maçka ilçesinde seçim gezilerini sürdürüyor.

Maçka ilçesinde AK Parti Seçim Bürosu’nun açılışına katılan Bayraktar’a AK Parti Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu da eşlik etti. Erdoğan Bayraktar, Türkiye’nin 12 Haziran’da önemli bir seçime gideceğini ve bu seçimin geçmiş seçimlerden daha önemli olduğuna vurgu yaparak “Türkiye 1946’dan beri çok seçimler geçirdi ama 12 Haziran’daki seçim son derece önemlidir. Basit bir milletvekili seçimi değildir. Türkiye, dünyada lider olmanın eşiğindedir ve arefesindedir. 8.5 yıldır iktidarda olan AK Parti Türkiye’yi lider ülke konumuna getirmiştir. Bu ülke şimdi bunların meyvesini yiyecektir. Türkiye kendisine rol biçilen ülke değil, bundan sonra masaya vurabilen dünyada olan gelişmelerde kendisine fikir danışılan ülke durumuna gelmiştir” dedi.

Ufak meselelerle, ufak işlerle uğraşmayacaklarını ve kimseyi eleştirmeyeceklerini ifade eden Bayraktar “Önümüze bakacağız. Biz kimseyi eleştirmeyeceğiz. Biz kimsenin aleyhine konuşmayacağız. Kimseye belden aşağı vurmayacağız. Bugüne kadar yaptıklarımızı söyleyeceğiz, bugünden sonra da yapacaklarımızı söyleyeceğiz. Türkiye’de istikrar için AK Parti’nin devam etmesini istiyoruz. Eğer AK Parti devam etmezse yatırımların önü kesilecektir” diye konuştu.

Erdoğan Bayraktar, Trabzon’u marka şehir yapmak için yola çıktıklarını belirterek “İlçelerimiz de birer yıldız olacaktır. Trabzon zaten büyükşehir olacak. Yatırımlar da artacaktır. Türkiye'de Trabzon'u İzmir’le Antalya ile yarışır bir kent durumuna getireceğiz. Bunun için herkesten dualarını ve desteklerini esirgememelerini istiyoruz. 3-5 milletvekili çıkaralım diye destek istemiyoruz. Matematik hesabı yapmıyoruz. Trabzon’u en güçlü şekilde Ankara'da nasıl temsil ederiz. Onun derdindeyiz. Bakanlara hükümete karşı daha güçlü, başımız daha dik bir şekilde, herkesin nasıl yakasına yapışırız daha çok hizmet nasıl getiririz, bunlarla uğraşırız” şeklinde konuştu.

Trabzon’un Akyazı sahilinde Trabzon’a Avrupa standartlarında güzel bir stat yapacaklarını da sözlerine ekleyen Bayraktar, “Türkiye ve Avrupa’nın en güzel ve farklı statlarından birini yapacağız. Sadece stat değil komple Akyazı sahili uluslar arası bir vizyona kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Seçim bürosunun açılışının ardından esnafların ziyaret eden Erdoğan Bayraktar, daha sonra Maçka Devlet Hastanesi ve Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret ederek hastalarla görüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler