Erdoğan Bana ne diyeemzsiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Belediyesi toplu açılış töreninde konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:Ben bir İstanbullu olarak İstanbul'u çok iyi bilirim. Halkın doğrudan seçmiş olduğu Cumhurbaşkanı olarak aynı

Erdoğan Bana ne diyeemzsiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Belediyesi toplu açılış töreninde konuştu. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Ben bir İstanbullu olarak İstanbul'u çok iyi bilirim. Halkın doğrudan seçmiş olduğu Cumhurbaşkanı olarak aynı sevda ile milletimin hizmetindeyim. 1994 İstanbul'u ile şimdiki İstanbul arasında dağlar kadar fark var. Soruyorum size biz geriye mi gittik ileriye mi? Biz ilerlemeye kalkınmaya devam edeceğiz. İstanbul'un çehresini Türkiye'yle birlikte değiştirdik. Kanal İstanbul'un ihalesi bugünlerde yapılacak. Karadeniz'i Marmara'ya bağlayacağız. Biz ülkemiz için ve yeryüzündeki tüm kardeşlerimiz için hayaller kurmaya devam edeceğiz.

Türkiye çok önemli bir süreçten geçmektedir. Bölgede yaşananların etkilerini İstanbul'da görmek mümkün. İstanbul, tüm bölge için hayati konumdadır. Mısır'dan bana ne diyemezsiniz. Kırım'dan bana ne diyemezsiniz.

Buralarda olan biten her şeyden kendimizi sorumlu tutmamız şart. Türkiye, çevresinde olup bitenler karşısında duyarsız davranamaz. Fransa'ya gittiğimde, Batı medyasının yalan haber ve yorumlarla Türkiye'yi karalamaya çalıştığını gördüm.

Bir üst akıl PYD'yi farklı yönlendiriyor. Kobani neden bu kadar önemli. Kobani'yi bu kadar önemseyenler Halep'i neden önemsemedi? Türkiye atacağı adımları dikkatli atacak bir yönetim kabiliyetine sahiptir. Kusura bakmasınlar biz de aklımızı kiraya vermedik. Türkiye dün de bugün de mazlumlar için sığınılacak güvenli bir ülkedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset