Erdoğan Al Maktum’la görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Devlet Başkan Yardımcısı ve Başbakanı Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum ile telefonda görüştü.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktu

Erdoğan Al Maktum’la görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Devlet Başkan Yardımcısı ve Başbakanı Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'a oğlu Şeyh Raşid bin Muhammed bin Raşid Al Maktum'un vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti. Vefat haberinin kendisini de derinden üzdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsı ve Türkiye adına Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'a ve onun şahsında Birleşik Arap Emirlikleri halkına başsağlığı ve sabrı-cemil dilediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler