Erbakan'ın yerine kim geçti?

Yeni Genel Başkan, siyasi kulislerde konuşulduğu gibi Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan değil Mustafa Kamalak oldu... Mustafa Kamalak kimdir? Mustafa Kamalak;Serbest avukatlık yapan Kamalak Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı. Ayrıca 2001 yılında Fazilet P

Erbakan'ın yerine kim geçti?

Yeni Genel Başkan, siyasi kulislerde konuşulduğu gibi Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan değil Mustafa Kamalak oldu...

 

Mustafa Kamalak kimdir?

 

Mustafa Kamalak;Serbest avukatlık yapan Kamalak Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı.

 

Ayrıca 2001 yılında Fazilet Partisi’nin kapatılması davası sırasında Anayasa Mahkemesi’nde parti adına sözlü savunma yapmıştı.

 

FATİH ERBAKAN TECRÜBESİZ

 Eski Başbakanlardan Saadet Partisi lideri Necmettin Erbakan'ın ölümünden sonra partinin başına Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın geleceği iddialarına Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk noktayı koydu.

 

Fatih Erbakan'ın yeterli tecrübeye sahip olmadığını açıklayan Asiltürk, "Hoca, Fatih'in genel başkanlık için biraz daha tecrübe kazanmasını arzu etti. Biz de Erbakan Hoca'nın arzusunu yerine getireceğiz. Fatih'in de böyle bir teklifi yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset