Elhamdülillah dedi ve açıkladı

Kazakistan dönüşünde çok önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, partisinin anketlerde çıkan son oy oranlarını da verdi.ELHAMDÜLİLLAH DİYEREK OY ORANLARINI AÇIKLADIÇok kritik gelişmelerinin ardından AK Parti'nin son oy oranı merak ediliyordu ve bir

Elhamdülillah dedi ve açıkladı

Kazakistan dönüşünde çok önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, partisinin anketlerde çıkan son oy oranlarını da verdi.

ELHAMDÜLİLLAH DİYEREK OY ORANLARINI AÇIKLADI

Çok kritik gelişmelerinin ardından AK Parti'nin son oy oranı merak ediliyordu ve bir çok kişinin de aklında olan "Bugün seçim olsa AK Parti ne kadar oy alır?" sorusuna Başbakan Recep Tayyip Erdoğan anketlerle yanıt verdi.

Kazakistan dönüşünde beraberindeki gazetecilere konuşan Başbakan Erdoğan, "Anketler yaptırmaya devam ediyor musunuz? Sonuçları nedir?" sorusuna üç ayrı anketin sonucuyla cevapladı: "Elhamdülillah. Devam ediyoruz. Sonuçları merak mı ediyorsunuz? Şu anda 3 tane var. Yüzde 52 var, yüzde 54 var, yüzde 56 var."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset