Efkan Ala Erdoğan için askere rest çekmiş!

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile birlikte 3 bakanın istifa etmesi üzerine kabine revizyonu beklenenden önce gerçekleşti ve yeni kabineye 10 yeni bakan atandı.ERDOĞAN'LA EFKAN ALA'NIN YAŞADIĞI OLAYYeni kabinenin en ilgi çeken ismi de kuşkusuz İçişleri Ba

Efkan Ala Erdoğan için askere rest çekmiş!

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile birlikte 3 bakanın istifa etmesi üzerine kabine revizyonu beklenenden önce gerçekleşti ve yeni kabineye 10 yeni bakan atandı.

ERDOĞAN'LA EFKAN ALA'NIN YAŞADIĞI OLAY

Yeni kabinenin en ilgi çeken ismi de kuşkusuz İçişleri Bakanı olan Efkan Ala oldu. Efkan Ala'nın Batman Valisi olarak görev yaptığı Batman'da, Tayyip Erdoğan ile aralarında yaşanan ilginç olayın anlatıldığı eski bir köşe yazısı şu sıralar sosyal medyada yeniden konuşulmaya başlandı.

YAVUZ DONAT YAZMIŞTI

Sabah yazarı Yavuz Donat, Efkan Ala'nın, Başbakanlık Müsteşarı olduğu dönemde bir yazı kaleme almıştı. Yavuz Donat'ın eski yazısı şimdilerde sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

İŞTE O YAZI

"Bir zamanlar... Recep Tayyip Erdoğan "Siirt'e gidecekti". Siirt Havalanı uçağın inişine uygun değildi. En yakın havalanı neresi?.. Batman. Tayyip Bey de "Öyleyse Batman'a inelim" dedi. Asker iniş izni vermedi... Öyle ya.. O zaman orası askeri havalanıydı.. Asker izin vermedikçe "Sivil uçak inemezdi".. Erdoğan da sivil olduğuna göre.. "Hemşehrim yassah!.. İnemezsin!" Batman Valisi devreye girdi. Ağırlığını koydu:

- Eğer Mülti İdare Amiri ben isem.. Bu uçak, bu havalanına inecek!. Ve Tayyip Bey'in uçağına "İniş izni verildi" Batman Valisi kimmiydi? Efkan Ala..

efkan-ala_.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset