Durmuş Yılmaz paraları geri verdi

MHP Uşak Milletvekili Adayı Durmuş Yılmaz 3 aylık peşin ödenen milletvekili maaşını iade ediyor.   Sözcü Gazetesi’nden Erdoğan Süzer’in haberine göre; 27. Dönemde parlamentoya giremeyen MHP Uşak Milletvekili Adayı Durmuş Yılmaz 3 aylık peşin ödenen millet

Durmuş Yılmaz paraları geri verdi
MHP Uşak Milletvekili Adayı Durmuş Yılmaz 3 aylık peşin ödenen milletvekili maaşını iade ediyor.
 
Sözcü Gazetesi’nden Erdoğan Süzer’in haberine göre; 27. Dönemde parlamentoya giremeyen MHP Uşak Milletvekili Adayı Durmuş Yılmaz 3 aylık peşin ödenen milletvekili maaşını geri verecek.
 
51 BİN TL ÖDENİYOR
 
7 Haziran’da milletvekili olup 1 Kasım’da Meclis dışında kalan Yılmaz 15 Ekim-15 Aralık dönemi için 3 aylık peşin ödenen milletvekili maaşını iade edeceğini söyledi. Yılmaz, “Hak etmediğim parayı niye alayım? 15 Ekim’den 1 Kasım’a kadar olan kısmı helal para. Ama milletvekilliğim düştüğü için geri kalanı hak edilmeyen bir para. Hakkım olmayan kısmını iade edeceğim” şeklinde konuştu. 
 
Aylık maaşları 17 bin lira olan milletvekillerine 3 aylık peşin 51 bin lira ödeniyor. 15 Ekim’de 3 aylık maaş alan vekillerin önemli bir kısmı 1 Kasım’da seçilemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset