DSP'den Göktaş'a tepki geldi!

Trabzon İl Genel Meclisi’nin Kasım dönemi toplantıları pazartesi günü başlıyor.Bütçe görüşmelerinin de yapılacağı Kasım dönemi toplantıları 20 gün sürecek.Toplantı gündemi meclis üyelerine gönderilirken gündemde yer alan bir maddeye DSP’li İl Genel Meclis

DSP'den Göktaş'a tepki geldi!

Trabzon İl Genel Meclisi’nin Kasım dönemi toplantıları pazartesi günü başlıyor.

Bütçe görüşmelerinin de yapılacağı Kasım dönemi toplantıları 20 gün sürecek.

Toplantı gündemi meclis üyelerine gönderilirken gündemde yer alan bir maddeye DSP’li İl Genel Meclisi Üyesi Azmi Köroğlu itiraz etti.

Köroğlu’nun itiraz ettiği madde 5. Sırada yer alıyor ve aynen şöyle diyor. “23. Dönem Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı Trabzon Milletvekili Sn. Kemalettin Göktaş’ın 01 Nisan 2011 tarihinde ilimizde yapılacak olan toplantı hakkında konuşmaları.”

Köroğlu bu maddeye şu ifadelerle karşı çıktı:

“Bir milletvekilinin Trabzon İl Genel Meclisi’ne anlatacak hiçbir şeyi yoktur. Sayın Göktaş, AK Parti’de siyaset yapan bir milletvekilidir. Gitsin siyasetini yapsın. Ama bir bakanlık görevi yapmış olsa idi ona saygı duyardım. Çünkü bakanlık yapmış olsa idi devletin ufkunu açacak hizmetleri dinlerdik ve saygı duyardık. Meclis’in en önemli bütçe döneminde bir vekilin orada konuşması çok yadırganacak bir durumdur. Acaba ben de bir DSP’li milletvekilini Trabzon İl Genel Meclisi’ne davet etsem gündeme alınır, konuk edilir miydi? Ben kendim DSP’li bir il genel meclisi olarak Sayın Göktaş’ı Meclis’te dinlemeyeceğim ve salonu terk edeceğim.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler