DP Trabzon'da ittifak depremi!

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi ittifak arayışında olan ve ittifak çağrısına Bağımsız Türkiye partisinden cevap alan Demokrat Parti’de Trabzon il yönetiminde ittifaktan duyulan rahatsızlık nedeniyle istifalar olduğu öğrenildi.  Namık Ke

DP Trabzon'da ittifak depremi!

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi ittifak arayışında olan ve ittifak çağrısına Bağımsız Türkiye partisinden cevap alan Demokrat Parti’de Trabzon il yönetiminde ittifaktan duyulan rahatsızlık nedeniyle istifalar olduğu öğrenildi.

 

Namık Kemal Zeybek’in genel başkanlığını yürüttüğü Demokrat partinin, Prof.Dr. Haydar Baş’ın genel başkanlığını yürüttüğü Bağımsız Türkiye partisi arasındaki ittifak Demokrat parti Trabzon il yönetim kurulu üyelerinin bazılarının istifası ile karşılandı.

 

Edinilen bilgiye göre ittifakın yaşanmasından rahatsızlık duyan Demokrat Parti İl Yönetiminde istifalar başladı. Alınan son bilgilere göre Ekrem Çapkınoğlu,Temel Kofoğlu ve çok sayıda yönetim kurulu üyesinin istifasını il Yönetim Kuruluna sunduğu öğrenildi.

Ekrem Çapkınoğlu’nun ifadelerine göre; DP İl Teşkilat başkanı ve İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiği ancak partisinden vazgeçmediği öğrenildi. Çapkınoğlu, “istifamı sundum. Ben tebligatımı gönderdim. Kulağıma gelen sözlere göre benden başka bir çok kişi daha istifa etti. Benim istifamın nedeni ittifaktan duyduğum rahatsızlıktır” şeklinde konuştu.

 

Bunun üzerine açıklama yapan DP İl Başkanı Adem Şahintürk, “bizim gündemimizde istifa yok” şeklinde konuştu.

 

Şahintürk; “Bizim gündemimizde istifa yok. Bir bütün içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda da ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Partimizde herhangi bir sıkıntı mevcut değil” diye konuştu.

 

Ayrıca İl Başkan yardımcısı Temel Kofoğlu'nun da istifa ettiği edinilen bilgiler arasında...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset