DP Trabzon'da hedef büyüttü

Eski Anavatan Partisinin ve Demokratik partinin birleşiminden sonra Trabzon İl Başkanlığına Ömer Yıldız getirildi. 28 Kasım 2010 Pazar günü yapılacak olan 10. Olağan Kongresi öncesi mevcut başkan Ömer Yıldız’a rakip olarak Ali Akar adaylığını açıkladı.Mes

DP Trabzon'da hedef büyüttü

Eski Anavatan Partisinin ve Demokratik partinin birleşiminden sonra Trabzon İl Başkanlığına Ömer Yıldız getirildi. 28 Kasım 2010 Pazar günü yapılacak olan 10. Olağan Kongresi öncesi mevcut başkan Ömer Yıldız’a rakip olarak Ali Akar adaylığını açıkladı.

Meselelerinin iktidar olduğunu söyleyen yeni aday DP’li Ali Akar, “Bizim meselemiz iktidar meselesidir. Bu süreçte kardeşlerimiz beni kendi aralarında başkan seçtiler, daha önce de DP’li ve Anavatanlı kardeşlerimiz birleşmeye çalıştılar ama hep bir şey oldu, bu gerçekleşemedi. Ben buradan sesleniyorum DP adı altında toplandık. Benim başkanlığımla birleşerek iktidar olmaya aday bir parti olacağız. İşimiz muhalefet olmak değil iktidar olmak” dedi.

HEDEFİMİZ İL BAŞKANLIĞI DEĞİL

Akar daha sonra konuşmasına “Anavatan partisiyle birleşerek iktidar olmak için yola çıkacağız. Hem tabanda hem içimizde yenilikler yaparak yola devam edeceğiz. Ben uzun yıllar siyaset yaptım bizim işimiz sadece iktidar olmak, ülkemize fayda sağlamak. Yarışımız hedef yarışıdır. Meselem demokrat partinin il başkanlığı meselesi değil, hedefimiz 7 ay sonra olacak seçimdir. Buradan tüm Trabzon halkına sesleniyorum bize destek olmalarını istiyoruz’’şeklinde devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset