Doğu Karadeniz zirveye girecek

Haber61 – Haber Servisi – Karayolları İzmir Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken istifa ederek Trabzon AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Abulkadir Uraloğlu, Haber61’i ziyaret etti. Haber Merkezimizi ziyaretinde konuşan Uraloğlu, “ Türkiye’nin en büyük

Doğu Karadeniz zirveye girecek

Haber61 – Haber Servisi – Karayolları İzmir Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken istifa ederek Trabzon AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Abulkadir Uraloğlu, Haber61’i ziyaret etti. Haber Merkezimizi ziyaretinde konuşan Uraloğlu, “ Türkiye’nin en büyük kurumu olan Karayolları ülkeye çok hizmetlerde bulunduk. Bu hizmetlerde halkımız çekmiş oldukları zorluklar ile çok başarılı olduk. İstanbul Çatalca’dan başlayan ve Sarp sınır kapısına kadar uzanan büyük bölünmüş yol yatırımını bu coğrafyaya kavuşturmanın heyecanını yaşadım. Şimdi Ankara’dan Samsun otoban projesi var. Bu otoban ilk olarak Bafra ve Ünye’ye kadar gelecek. İhalesi önümüzdeki aylarda olacak. Bu otobanın Trabzon’a gelen projesi için çalışmalarımız sürdü ve tamamlandı. Trabzon insanımız bu bölgeden Ankara’ya gitmek için yollarda uzun zaman geçirmeyecek. Bunu güvenli bir şekilde bu otobanda seyahat ederek tamamlayacak.”dedi.

Bölgenin Karayolları dışında en büyük güzergah olarak Demiryolu’nun öneminden bahseden Uraloğlu, “ Trabzon ticareti için olmazsa olmaz güzergah şüphesiz Güney, Kuzey bağlantısıdır. Yani Akdeniz’i Karadeniz’e bağlayacak alandır. Bunu hep Karayolları ile hem de demiryolu ile sağladığında Trabzon ve civarı Türkiye’nin en etkili bölgeleri sıralamasında İstanbul, İzmir’den sonra gelen Mersin ile aynı önemi kazanacak. Karayollarımızın İran güzergâhı üzerinden genişletilmesi projesi hızla devam ederken Demiryolları ana AKSlar üzerinde Trabzon’a bağlanması tamamlanması gerek. Karayolları bölümünü üzerime düşen bölümleri ile tamamladım. Ulaştırma uzmanı olarak Demiryolu bağlantısını da Allah izin ederse Milletvekilliği dönemimde bürokratik tecrübelerimle tamamlayacağım.”ifadelerine yer verdi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler