Diyarbakır’dan birlik beraberlik mesajları verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "İnşallah ülkemizin etrafındaki ateş çemberinin getirdiği bu zor günler geçecek. Bu zor günlerde, en büyük gücümüz, bayram günlerinde olduğu gibi omuz omuza durmamızdır, kardeşliğimizi baki kılmamızdır" dedi.Diyarbakır'a sürpriz

Diyarbakır’dan birlik beraberlik mesajları verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "İnşallah ülkemizin etrafındaki ateş çemberinin getirdiği bu zor günler geçecek. Bu zor günlerde, en büyük gücümüz, bayram günlerinde olduğu gibi omuz omuza durmamızdır, kardeşliğimizi baki kılmamızdır" dedi.

Diyarbakır'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, bayram namazını Ulu Cami'de kıldı. Namaz çıkışında insanlarla bayramlaşan Başbakan, birlik beraberlik mesajları verdi. Tüm Türkiye'nin ve İslam aleminin bayramını kutlayan Davutoğlu, "İnşallah ülkemizin etrafındaki ateş çemberinin getirdiği bu zor günler geçecek. Bu zor günlerde, en büyük gücümüz bayram günlerinde olduğu gibi omuz omuza durmamızdır, kardeşliğimizi baki kılmamızdır; bizi ayırmak, bölmek isteyenlere karşı kelime-i tevhit etrafında ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin eşit vatandaşları olma bilinciyle ayakta dimdik durmamızdır. Aynı havanın, aynı atmosferin çocuklarıyız. Asırlarca bir arada, beraber olmuş, asırlarca aynı tekbirlerle bayramı kutlamış bu milletin fertleri, kıyamete kadar da hep birlikte bayram kutlayacak, kardeşlik türküleri söyleyecek" diye konuştu.

Terör örgütüne yönelik operasyonlara da değinen Davutoğlu, "Bu mücadele, sadece ve sadece terör odaklarına karşı yürütülen bir mücadeledir" dedi.

Diyarbakır’dan birlik beraberlik mesajları verdi

Diyarbakır’dan birlik beraberlik mesajları verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler