'DİSK'le iktidar arasında bir oyun'

 "Sayın Başbakan her konuşmasında inandırıcılığını kaybetmektedir. Türk milletine bir zamanlar TRT'ye musallat olmuş olan Yalan Rüzgarı dizisini oynatmaya başlamıştır. Tavsiyemiz bundan vazgeçilmesidir" "1 Mayıs tartışmasını devam ettirmek isteyenler var.

'DİSK'le iktidar arasında bir oyun'

 

"Sayın Başbakan her konuşmasında inandırıcılığını kaybetmektedir. Türk milletine bir zamanlar TRT'ye musallat olmuş olan Yalan Rüzgarı dizisini oynatmaya başlamıştır. Tavsiyemiz bundan vazgeçilmesidir"
 
"1 Mayıs tartışmasını devam ettirmek isteyenler var. İstismarını sürdürmek isteyenler var. DİSK'le iktidar arasında bir oyun haline gelmiştir. Artık bundan vazgeçmeleri gerekir" 
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. PKK militanlarının sınır dışına çekilmesine ilişkin termal kamera görüntülerinin yayınlandığını hatırlatan bir gazeteciye "Termal kameralar her şeyi gösteriyor. Ama ne kadar doğru bilen yok. Siz gördünüz mü mesela? İnandınız mı bir basın mensubu olarak ? "diye soran Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: "En son durumun ne olduğunu bilemiyoruz. Bilen tek bir kişi vardır. Artık tek bilen o olmuştur. Ne olduğunu Başbakanın anlatması lazım. Çekilme sürecinde PKK militanlarıyla beraber bu bahsettiğiniz kameralarda kendisini görürsek inanma şansımız var..."
 
YALAN RÜZGARI OYNATIYOR
 
Başbakanla aralarında yaşanan namert polemiğine ilişkin bir soruya da yanıt veren Bahçeli, "Sayın Başbakan her konuşmasında inandırıcılığını kaybetmektedir. Türk milletine bir zamanlar TRT'ye musallat olmuş olan Yalan Rüzgarı dizisini oynatmaya başlamıştır. Tavsiyemiz bundan vazgeçilmesidir" diye konuştu.
 
AKİL İNSANLAR HEYETİNİN ERZİNCAN ZİYARETİ
 
Akil insanlar heyetinin Erzincan ziyaretinde MHP ve Ülkü Ocakları binasının polis tarafından boşaltıldığı iddialarına tepki gösteren MHP Lideri, "Her tarafı geziyorlar. MHP'nin ve Ülkü Ocaklarının bulunduğu binaya da gelmiş olabilirler. Onlar geldi diye MHP ve Ülkü Ocakları mekanını terk edemez, etmemesi de gerekir" dedi. 
 
BÜYÜK TÜRK MİLLETİ KERKÜK TÜRKLERİNİN ARKASINDADIR
 
Kerkük Türmenlerinin uluslararası destek çağrısı yaptığını hatırlatan bir gazeteciye de yanıt veren Bahçeli, " İhtiyacı yoktur. Arkasında büyük Türk milleti vardır. Önemli olan Türk milletini temsil eden siyasi iktidarın iradesinin BOP'dan ziyade Kerkük Türklerine yönelmesi hali yeterlidir" diye konuştu. 
 
1 MAYIS DİSK'LE İKTİDAR ARASINDA BİR OYUN OLDU
 
1 Mayıs'taki yaşanan olaylara da değinen Bahçeli, "1 Mayıs tartışmasını devam ettirmek isteyenler var. İstismarını sürdürmek isteyenler var. DİSK'le iktidar arasında bir oyun haline gelmiştir. Artık bundan vazgeçmeleri gerekir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler