Diğer Bakanlar ne zaman değişecek?

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile İçişleri Bakanı Muammer Güler'in istifalarının ardından gözler rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda adı geçen diğer bakanlara çevrildi. Bu ortamda Başbakan Tayyip Erdoğan’ın cuma günü yapacağı bildirilen kabine revizyonu açı

Diğer Bakanlar ne zaman değişecek?

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile İçişleri Bakanı Muammer Güler'in istifalarının ardından gözler rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda adı geçen diğer bakanlara çevrildi. Bu ortamda Başbakan Tayyip Erdoğan’ın cuma günü yapacağı bildirilen kabine revizyonu açıklamasını daha da büyük bir önem kazandı.

Alınan bilgiye göre Erdoğan görev değişikliği yapacağı bakanlara durumlarıyla ilgili bilgi verdi. Bu bakanlarda revizyonun cuma günü yapılacağı beklentisi içine girdiler. İstifa eden Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yanı sıra yolsuzluk soruşturmasında isimleri ön plana çıkan AB Bakanı Egemen Bağış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve büyükşehir belediye başkanlıklarına aday olan Fatma Şahin, Binali Yıldırım ve Sadullah Ergin’in de değişikliğine kesin gözüyle bakılırken toplam değişecek bakan sayısının 10’un üzerinde olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Pakistan ziyaretinden dönen Başbakan Erdoğan'ın dün gece Keçiören'deki evinde bazı bakanlarla görüştüğü belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset