Devlet Bahçeli'nin Trabzon planı

Haber61 – Haber Servisi – 1 Kasım seçimleri sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatlarından genel başkan tartışması başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin genel başkanlıktan çekilmesi için partili bir kısım üyenin baskı yaptığı biliniyor. MHP

Devlet Bahçeli'nin Trabzon planı

Haber61 – Haber Servisi – 1 Kasım seçimleri sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatlarından genel başkan tartışması başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin genel başkanlıktan çekilmesi için partili bir kısım üyenin baskı yaptığı biliniyor. MHP’de Bahçeli’ye ilk resmi aday Sinan Oğan olurken, Koray Aydın ve Meral Akşener’in de aday olması gündemde.

Trabzon MHP’nin ise henüz net tavrı belli olmaz iken Koray Aydın ile birlikte hareket edeceği biliniyor. Genel Merkezin ise, Türkiye genelinde delegeleri değiştirmek istediği ve Bahçeli’ye yakın isimleri delege yaparak kongreye gitmek istiyor. Trabzon’daki delegelerinde MHP’nin hedefinde olduğu ve Koray Aydın’a yakın delegelerin değişmesi için caba sarf ediyor.

Trabzon MHP’de 17 genel merkez delegesi olduğu ve genel başkanlık yarışında oy kullanmak üzere hareket ettikleri biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset