Devlet Bahçeli'den Obama'ya Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısına bir kez de partisinin grup toplantısında tepki gösterdi.Bahçeli saldırıyı kınayarak, "Siyasi saiklerle mazlum Filistin halkının katledilmesi hiçbir insani değerle izah edilemeyecekti

Devlet Bahçeli'den Obama'ya Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısına bir kez de partisinin grup toplantısında tepki gösterdi.

Bahçeli saldırıyı kınayarak, "Siyasi saiklerle mazlum Filistin halkının katledilmesi hiçbir insani değerle izah edilemeyecektir" dedi.
 
Bahçeli, ABD Başkanı Obama'nın İsrail'e destek çıkan açıklamalarını da eleştirdi, "Obama, adaletsizliğin ve insafsızlığın içine gömülmüştür" diye konuştu.
 
Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından bir bölümü şöyle:
 
"Bu saldırıları kınadığımızı bir kez daha ilan etmek istiyorum. İsrail devleti vicdansızca etnik temizliğe girişmiş arkası arkasına ölüm yağdırmaktadır. Üzülerek söylemek isterim ki uluslararası toplum yine duyarsız ve yine hareketsizdir.“
 
“Başkan Obama İnsafsızlığın İçine Gömülmüştür”
 
“Bunun yanında ABD Başkanı'nın İsrail'i savunan arkasında duran ve cinayetlerini meşrulaştırmaya çalışan yaklaşımı da insanlığın iflas sınırına yaklaştığını resmetmektedir. İsrail tarafından atılan füzeleri savunma hakkı olarak gören Başkan Obama, adaletsizliğin ve insafsızlığın içine gömülmüştür.
 
Madem İsrail kendini korumaktadır, peki Gazze ve Gazzeli kardeşlerimiz ne yapmaktadır? Bu kovboy mantığının, vahşi Batı mirasının anlaşılır ve kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. Beklentimiz Birleşmiş Milletler’in, İsrail’in acımasızlığına acilen engel olması ve bu ay sonunda görüşeceği Filistin Devleti’nin üyeliğini kabul etmesidir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler