Devlet Bahçeli'den Ankara saldırısına ilişkin açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin bir açıklama yaptı. Bahçeli açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı: "Bu saldırı toplumsal birliğimize yapımıştır. Suruç'taki menfur saldırının bir benzerinin Ankara'da tekrarlanma

Devlet Bahçeli'den Ankara saldırısına ilişkin açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin bir açıklama yaptı.

Bahçeli açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı:

"Bu saldırı toplumsal birliğimize yapımıştır. Suruç'taki menfur saldırının bir benzerinin Ankara'da tekrarlanması, buna çanak tutulması, olası terörist provokasyonlarının ağırdan alınması yeni bir faciaya davetiye çıkarmıştır

Ülkemizin geleceği risk, altında failler ortaya çıkarılmalıdır. Suruç'tan başlayarak Ankara'ya kadar vatan hainlerini deşifre etmek AKP'nin namus borcudur.

Canlı bombalar başkentimize kadar gelebilmeyi göze almışken, güvenlik ve istihbarat kurumlarının bundan habersiz kalmaları bir başka sorgulanması, üzerine gidilmesi gereken sorumsuzluk ve ihmalkârlıktır. Türkiye AKP'nin teröre sempatik ve sıcak bakışının, dış politikadaki tarafgir ve gayri milli yaklaşımın bedelini ödemektedir. Gerek Erdoğan, gerekse de devamlı kamu düzeninden bahseden Davutoğlu devletin azametini gösterecek yürekliliği, yıkılan milli güvenliği ayağa kaldıracak iradeyi derhal, gecikmeksizin göstermelidirler." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset