Devlet Bahçeli resti çekti!

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, MHP'de olağanüstü kurultaya gidilmesi karar veren Ankara 12. Sulh Mahkemesi'nin kararını onadı. Karar, oy birliği ile alındı. Karar sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurmaylarını topladı. Toplantıdan seçimli kurultay kar

Devlet Bahçeli resti çekti!
Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, MHP'de olağanüstü kurultaya gidilmesi karar veren Ankara 12. Sulh Mahkemesi'nin kararını onadı. Karar, oy birliği ile alındı. Karar sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurmaylarını topladı. Toplantıdan seçimli kurultay kararı çıktı. Toplantı sonrası açıklamayı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptı.
 
Yalçın düzenledği basın toplantısında şunları söyledi:"Sayın Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyefendinin de sıklıkla söylediği gibi MHP Yargı kararlarına saygılıdır. Kararı saygıyla karşıladığımızı ifade etmek isterim.
 
GENEL BAŞKANIMIZ MHP'Yİ OLAĞANÜSTÜ AMA SEÇİMLİ KURULTAYA GÖTÜRME KARARI ALMIŞTIR
 
Bu karar sonrasında tüzüğümüzün 63. Maddesindeki yetkiye dayanarak sayın Genel Başkanımız, biraz evvel bir karar almak suretiyle 26 Haziran veya 10 Temmuz tarihlerinde MHP'yi Olağanüstü ama seçimli kurultaya götürme kararı almıştır. 
 
SÖZ KONUSU TARİHLERDE ANKARA ARENA'DA KONGRE YAPILMAK ÜZERE SALON KİRALANMIŞTIR
 
Sayın Genel Başkanımız bu kararı öncelikli olarak bu kararı başkanlık divanına, MHP merkez Yönetim Kurulu'na taşımak suretiyle kendi teklifini bu organlardan geçmesini talep edecektir. Söz konusu tarihlerde Ankara Arena'da kongre yapılmak üzere salon kiralanmıştır. Seçimli kongre, tüzük kongresi değil. Genel başkanlık seçimli kongresi."
 
BAHÇELİ DE ADAY OLACAK 
 
Yalçın, olağanüstü kurultayda Bahçeli'nin de aday olacağını açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler