Devlet Bahçeli oy hedefini açıkladı

Bu zamana kadar rakam ve oran vermeyen Devlet Bahçeli de hedefini açıkladı, CHP'ye 'ne alır' göndermesinde bulundu. Başbakan Erdoğan yüzde 50, AK Parti SKM ise yüzde 58 oy hedefi belirledi. CHP’de Gürsel Tekin yüzde 37 rakamını verdi, Genel Başkan Kemal K

Devlet Bahçeli oy hedefini açıkladı

Bu zamana kadar rakam ve oran vermeyen Devlet Bahçeli de hedefini açıkladı, CHP'ye 'ne alır' göndermesinde bulundu.

 

Başbakan Erdoğan yüzde 50, AK Parti SKM ise yüzde 58 oy hedefi belirledi. CHP’de Gürsel Tekin yüzde 37 rakamını verdi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 40’da ısrarlı.

 

Seçime 4 ay kala bir oy hedefi de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi. 12 Haziran’daki seçimlerde tek başına iktidar olacaklarını her fırsatta vurgulayan Devlet Bahçeli ilk kez oran verdi.

 

HEDEF YÜZDE 40'IN ÜSTÜ

 “Merkez sol her zaman yüzde 40’ın altındadır“ diyen Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun hedefe ulaşamayacağına işaret ederken kendisinin de yüzde 40’ın üzerinde oy hedeflediğini açıkladı. Devlet Bahçeli şunları kaydetti: “Seçim bildirgemizi kamuoyu ile paylaştık. Bölge ayrımı yapmadan Türkiye’nin her yerini dolaşacağım. MHP’siz bir Meclis arzusu içindeler. MHP’yi küçük göstermek, bölmek ve parçalamak istiyorlar. Ama buna rağmen büyüyoruz… Halkta değişim var…

 

MERKEZ SOL YÜZDE 40'IN ALTINDA

AKP yüzde 40’la tek başına tahribat yaptı. Bunu onarmak için yüzde 40’ın üstünü istiyoruz. Koalisyon onarıma yetmez. İttifak düşünmüyoruz. Merkez sol her zaman yüzde 40’ın altındadır. CHP’nin bunun ne kadarını alır bilmiyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset