Demeli: Trabzon'da ana muhalefet partisi...

MHP Trabzon İl Başkanlığında Başkan Muammer Demeli önderliğinde bir basın toplantısı düzenlendi.Muammer Demeli MHP’nin 30 Mart seçimlerinde Trabzon’da oylarını artırdığını ve ana muhalefet partisi olduğunu ifade etti.  MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demel

Demeli: Trabzon'da ana muhalefet partisi...

MHP Trabzon İl Başkanlığında Başkan Muammer Demeli önderliğinde bir basın toplantısı düzenlendi.

Muammer Demeli MHP’nin 30 Mart seçimlerinde Trabzon’da oylarını artırdığını ve ana muhalefet partisi olduğunu ifade etti.  

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli MHP Trabzon il başkanlığında yaptığı toplantıda “Seçimlerin Trabzon’a ülkemize ve milletimizi hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Seçim sürecinde büyük bir fedakarlık gayret ve emek sarf eden her kademeden adaylarımıza teşkilatlarımıza partililerimize ve MHP’den desteğini esirgemeyen aziz hemşerilerimize ve tüm Türk Milletine teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

HAYIRLI İŞİN DESTEKÇİSİ YANLIŞIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Demeli açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

Parti ayrımı gözetmeksizin Belediye başkalığını kazanan ve meclis üyesi seçilen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve ayrıca kendilerine Trabzon’umuza ve Türkiye’mize hizmet yolunda başarılar diliyorum. MHP olarak kendi partimizden seçilenlerde dahil olmak üzere yapılacak olan her türlü hayırlı işe destek olacağımızı, gördüğümüz her türlü eksik ve yanlışlıklarında takipçisi olacağımızı Açık ve net bir şekilde ifade etmek istiyorum.

SEÇİMİN GALİBİ MHP OLMUŞTUR

Türkiye ve Trabzon’da seçimlerin galibi MHP olmuştur. Günlerdir medya organlarından seçim sonuçları ile ilgili haberleri izliyoruz. Bu konuda bilgi kirliliği oluşmakta ve sonuçlar üzerinde bile bir algı operasyonu yürütülmektedir. Seçim bitmiş rakamlar resmi olmasa da aşağı yukarı ortaya çıkmıştır. Seçimleri değerlendirmek için çeşitli parametreler bulunmaktadır. Bunlardan en geçerli olanı Büyükşehirler de kullanılan Belediye Meclis oyları ile diğer illerdeki İl Genel Meclisi oylarıdır. Çünkü bu parametre nüfusun tamamını kapsamaktadır.

MHP TARİHİNİN EN BÜYÜK SEÇMEN DESTEĞİ

Gerçek olan şudur ki 2011 yılında Türkiye’de 5 milyon 585 bin 513 oy alan MHP, son seçimlerde oylarını 2 milyon 133 bin 286 artırmış, toplam 7 milyon 718 bin 799’a çıkarmıştır. Bir başka deyişle MHP 2011’de yüzde 13 olan oy oranını yüzde 18’lere çıkarmıştır. Bu rakamlar MHP’nin tarihinde eriştiği en yüksek seçmen desteğini yansıtmaktadır ve önemli bir başarıya işaret etmektedir.

MHP TRABZON'DA İKİNCİ PARTİ OLDU

MHP Türkiye’de gerçekleştirdiği bu başarının bir benzerini de Trabzon’da gerçekleştirmiştir.  CHP’yi geride bırakarak ikinci parti konumuna yükselmiştir. MHP Trabzon olarak baktığımızda elde edilen sonuç bizim açımızdan önemli bir başarıdır. Bu başarıda emeği, desteği, katkısı olan herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset