Demeli ; "Toki Trabzonlular'a kazık atıyor"

HABER61.NET-HABER SERVİSİ MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, 'Bahar Kurbay ile Gelde Konuşma' programına katıldı. Haber61 Tv'de her çarşamba saat 15.00 da yayınlanan programın konu olan Demeli,  gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. " Toki Tr

Demeli ; "Toki Trabzonlular'a kazık atıyor"
HABER61.NET-HABER SERVİSİ
 
MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, 'Bahar Kurbay ile Gelde Konuşma' programına katıldı. Haber61 Tv'de her çarşamba saat 15.00 da yayınlanan programın konu olan Demeli,  gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. " Toki Trabzonlulara kazık atıyor" diyen Muammer Demeli'nin konuşmasının bir kısmı şöyle;
 
Kimse Akyazıyı bize altın tepside sunmadı. Akyazı 12 yıldır AKP’nin pişirip pişirip önümüze koyduğu bir özlemdir. Son bir yıldır yapımı başladı ama kim taraffından yapılıyor Toka. Toki mütehatliğini  konuşturuyor ve tabiri çaizse Trabzonlulara kazık atıyor. Denizi  dolduruyorsun bir alan oluşturuyorsun ve oluşturduğun bu alanın kat kat üstünde parasal, değer, yer olarak Trabzon’un en güzel yerleri bizden istiyorsunuz. Toki'nin istediği yerlere dikkat ettiniz mi?Hüseyin Avni Aker stadımızın yeri, Akçaabat stadı, Trabzon’da değerleri biçilemeyen yerleri istiyor. Toki dese ki ben bunu sayın Cumhurbaşkanımız için hibe ediyorum deseydi biz onu takdirle karşılardık. Ama sen benim elimde ki en güzel yerleri alıyorsun, denizin kıyasında dolduğun yerde stad yapıyorsun. Şimdi soruyorum bizden aldıkları değerlerin kaçta kaçı o stad?
Hem Trabzonlulara geleceksin tokat vuracaksın hemde adını dikte edeceksin. Böyle bir şey yok bunun böyle bir şey olmaması için mücade edeceğiz. 
Önerdikten sonra ne yaptı Büyükşehir Belediye başkanı “ben sadece önerdim” dedi. Sana mı kalmış önermek sen git işini yap burası milli emlak’ın. O önersin sen git işini yap. Trabzon halkı ile kimse dalga geçmesin.
 
MHP TRABZON İL BAŞKANI MUAMMER DEMELİ’NİN KONUŞMALARIN TAMAMI İÇİN VİDEO’YA TIKLAYINIZ 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset