Davutoğlu'nun yerine geçecek isim...

Kongre sürecine giren AK Parti'de Ahmet Davutoğlu'nun yerine geçecek isim konusunda belirsizlik yaşanırken kulislerde bazı isimler ön plana çıkıyor. Davutoğlu'nun koltuğu için kulislerde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da ismi geçmeye başladı.   AK P

Davutoğlu'nun yerine geçecek isim...
Kongre sürecine giren AK Parti'de Ahmet Davutoğlu'nun yerine geçecek isim konusunda belirsizlik yaşanırken kulislerde bazı isimler ön plana çıkıyor. Davutoğlu'nun koltuğu için kulislerde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da ismi geçmeye başladı.
 
AK Parti 22 Mayıs'ta olağanüstü kongreye gidiyor. Ahmet Davutoğlu kongre tarihine kadar parti çalışmalarını durdurdu. Grup toplantıları yapılmayacak, ama başbakanın milletvekilleriyle veda toplantısı hazırlığı var. Adaylık içinse kulislerde konuşulan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın isimlerinin yanına yeni bir isim daha eklendi.
 
Ankara kulislerine göre Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın ismi de Başbakanlık koltuğu için anılmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler