Davutoğlu’nun Kayseri temasları

Başbakan Ahmet Davutoğlu, mitingin ardından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ü ve geçtiğimiz günlerde rahatsızlığından dolayı ameliyat olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayse

Davutoğlu’nun Kayseri temasları

Başbakan Ahmet Davutoğlu, mitingin ardından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ü ve geçtiğimiz günlerde rahatsızlığından dolayı ameliyat olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri'de düzenlediği mitingin ardından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ü evinde ziyaret etti. Bina girişinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Davutoğlu, burada hatıra fotoğrafı çekildi.

Ardından geçtiğimiz günlerde rahatsızlığından dolayı ameliyat olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın evine giden Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Davutoğlu ziyaretlerin ardından havayolu ile Kayseri'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset