Davutoğlu'ndan terör mağduru esnafa müjde

Şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iş kurası töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kimseyi sahipsiz bırakmayacağız. Terör sebebiyle mağdur olan vatandaşlarımızın yanındayız. Tüm ihtiyaçları ve zararlarını biz karşılayacağız" dedi. HDP'YE SE

Davutoğlu'ndan terör mağduru esnafa müjde

Şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iş kurası töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kimseyi sahipsiz bırakmayacağız. Terör sebebiyle mağdur olan vatandaşlarımızın yanındayız. Tüm ihtiyaçları ve zararlarını biz karşılayacağız" dedi.

HDP'YE SERT TEPKİ

Terör odakları tüm yurttan temizleninceye kadar mücadelenin süreceğini belirten Davutoğlu, HDP'yi de sert sözlerle eleştirdi. Başbakan, "Bu partinin yetkililerine, terörü savunanlara sesleniyorum, aldığınız demokratik yetkiyi hendeklere boca ediyorsunuz. Bir yandan öğrencilerinden ayrıldığı için yürekleri sızlayanlar, diğer yanda ise bölge insanına eziyet edenler. HDP'li bir vekil, bir kadın siyasetçiye yakışmayacak üslupta twitter hesabında "bırakıp gitmeyeceksiniz, terketmeyeceksiniz, bir gün dönünce bulamayabilirsiniz'. Bu nasıl bir tehdittir. Sur'da, Cizre'de, Silopi'de bu vatanın her bir güzel köşesinde nerede terör var ise oradan bu terör odakları temizleninceye kadar kesinlikle mücadelemiz sürecektir" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'ndan terör mağduru esnafa müjde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset