Davutoğlu'ndan MHP'ye sürpriz

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Seydişehir ziyareti sırasında MHP Seydişehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edip, partililerle sohbet etti.MHP'Yİ ZİYARET ETTİBakan Davutoğlu, mitingin ardından Ak Parti Seydişehir Seçim Bürosunun açılışını yapmak üzere yolda

Davutoğlu'ndan MHP'ye sürpriz

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Seydişehir ziyareti sırasında MHP Seydişehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edip, partililerle sohbet etti.

MHP'Yİ ZİYARET ETTİ
Bakan Davutoğlu, mitingin ardından Ak Parti Seydişehir Seçim Bürosunun açılışını yapmak üzere yolda yürürken, MHP Seydişehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Partililerle sohbet edip çay içen Davutoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bakan Davutoğlu daha sonra seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Konya 1'inci sıra milletvekili adayı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Seydişehir ziyareti sırasında MHP Seydişehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edip, partililerle sohbet etti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bugün ilk olarak MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu tarafından MÜSİAD binasında düzenlenen 'Daha etkili ve güçlü bir Türkiye için lojistik merkezlerinin önemi ve rolü' konulu panele katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Faruk Bal'ın da katıldığı toplantıda Davutoğlu, Konya'ya Organize Hayvancılık Bölgesi'nin kurulacağı müjdesini verdi.

Davutoğlu, ''Proje için 21 milyon metrekare alanın tahsisi yapıldı. 18 bin 500 büyükbaş hayvan kapasiteli bir merkez yapılacak ve 200 milyon liralık yatırım gerçekleştirilecek. Bu tarım ve hayvacılık sektörüne büyük katkı yapacak. Bu Konya ve Türkiye erkonomisi için büyük bir adım" dedi.

Davutoğlu, daha sonra Seydişehir İlçesi'ni geçti. Kent meydanında partisi tarafından düzenlenen mitinge katılan Davutoğlu, yaklaşık 2 bin kişiye hitap etti.

Türkiye'nin kudretli bir devlet olduğunu belirten Bakan Davutoğlu, "Kudretli bir devlet ne demek ? Dünyanın neresinde bir ihtiyaç sahibi varsa, ona yetişebilen devlet demek. Son bir kaç yılda Pakistan da sel oldu, önce biz yetiştik. Haiti'de deprem oldu, önce Türk uçağı indi. Filistin'de ihtiyaç var, dediler önce bizim yardımlarımız ulaştı.''dedi.

Vatandaşı tehdit olarak gören bir siyaset anlayışını bitirdiklerini ifade eden Davutoğlu,
''Artık vatandaşlarını bir takım şifrelerle şifreleyen, bir takım kayıtlarla vatandaşını kayıt altına almaya çalışan devlet anlayışı bitti. Bütün vatandaşlarımız hiç bir ayırım gözetmeksizin bizim en değerli aziz varlıklarımızdır ve onlarla birlikte geleceğe yürüyoruz.'' şeklinde konuştu.

KİMSE TÜRK'E DÜŞMAN OLAMAYACAK

Kimse'nin Türk'e düşman olamayacağını belirten Davutoğlu, şunları söyledi: "Savunma sanayi konusunda, ordusunun silahı konusunda, hep dışa bağımlıydı ve bir takım ülkelerin kendi stoklarından çıkardıkları silahları hibe etmesine bağlımlı haldeydi. Şimdi ise kendi savaş gemisini yapan, kendi helikopterini yapmak için projesini başlatan ve bitirmek üzere olan, kendi uydusunu uzaya gönderebilen bir Türkiy'e var. Çünkü artık bizim dostluğumuz kavi, bizim düşmanlığımız ürkütücüdür. Kimse Türk'e düşman olamayacaktır. Bizim dostluğumuz bütün dünyaya yayılacaktır. Mevlana'nın felsefesinin ürünü olan bu diplomasi anlayışı bütün dünyaya hakim olacak"
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset