Davutoğlu'ndan koalisyon açıklaması

Davutoğlu, Darülaceze'de katılacağı iftar yemeği öncesinde açıklamalarda bulundu. Başbakan Ahmet Davutoğlu şöyle konuştu:BAHÇELİ'NİN KOALİSYONAÇIKLAMALARI SORULDUDavutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin koalisyon açıklamalarına ilişkin,"Biz, resmi

Davutoğlu'ndan koalisyon açıklaması

Davutoğlu, Darülaceze'de katılacağı iftar yemeği öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu şöyle konuştu:

BAHÇELİ'NİN KOALİSYONAÇIKLAMALARI SORULDU

Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin koalisyon açıklamalarına ilişkin,"Biz, resmi görev Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bize tevdi edildiği zaman da zaten çalışmalara başlayacağız. O ana kadar kapımız ve istişarelere herkese açıktır. Bütün parti genel başkanları ile tam bir açık yüreklilikle konuşacağım, görevi devraldığım zaman. Gidip, bu konuları kendileriyle bizzat en üst düzeyde konuşacağım. Bunun dışında çıkan haberlerin tümü sadece yorumdan ibarettir. Tabii bu yorumlar yapılabilir ama bizzat benim zikretmediğim hiçbir düşünce AK Parti'nin görüşünü temsil etmez" dedi.

"KİMSEYE KAPI KAPATMADIK"

Bizim yaklaşımımız açıktır. Kimseye kapıyı kapatmadık.  Kararı verecek olan ilgili kurullarımızdır. Bizzat ben bu konudaki açıklamaları yaparım. Bundan sonra da görevşi alır almaz ülkenin geleceği açısından genel başkanlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeleri sürdüreceğim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset