Davutoğlu'ndan çok sert mesajlar

 Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adıyaman'da konuşuyor...Davutoğlu, "Hiç kimseye yürüttüğü faaliyet dolayısıyla herhangi bir önyargıyla bakmadık. Ta ki hizmet görüntüsü altında birileri eğer bürokrasiyi kontrol etmek üzerinden ülkenin seçilmiş iktidarına savaş

Davutoğlu'ndan çok sert mesajlar
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adıyaman'da konuşuyor...
Davutoğlu, "Hiç kimseye yürüttüğü faaliyet dolayısıyla herhangi bir önyargıyla bakmadık. Ta ki hizmet görüntüsü altında birileri eğer bürokrasiyi kontrol etmek üzerinden ülkenin seçilmiş iktidarına savaş ilan etmişse işte o anda durum değişti. O andan itibaren bize tevhi edilen milli irade emanetini sonuna kadar savunmak boynumuzun borcudur” dedi.
 
Öte yandan Davutoğlu, Davutoğlu, Adıyaman yolculuğu öncesinde, havalimanı yolu üzerindeki Asri Mezarlığa gelerek Seyda Molla Bahri Efendi'nin kabrini ziyaret etti.
 
İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:
 
-Paralel yapı, Başbakan'ı dönemin Başbakan'ı diyerek görevden uzaklaştırmak istedi. Yanında kim vardı? Kılıçdaroğlu. Nereden darbe varsa orada CHP var.
-Baktılar ki tek tek Ak Parti'yi engelleyemiyorlar, hepberaber bir araya geldiler. Toplantılar. Topluca geldiler. Millet topluca gelene değil kendi içinden gelene oy verdi. Ve Başbakan'ımız Cumhurbaşkanı oldu.
 
NEDEN TELAŞ İÇİNDELER?
 
-Bugün o paralel çeteyle ilgili yürütülen bir soruşturma çerçevesinde bir takım adımlar atılınca  yine önce Kılıçdaroğlu konuşuyor. Onlardan önce Kılıçdaroğlu konuşuyor. Çünkü onların külüründe vesayet var.
 
-Hiçbirşeyden korkmuyoruz diyenler her şey açıklansın diyenler niçin bugün telaş içindeler. Neden bir takım yaygaralarla bir takım şüphelerle  yürütülen bir soruşturmada bir soruşturmayı etkilemeye çalışıyorlar. Beklesinler. Ama şunu da bilsinler ki bu devletin kurumlarına sızanlar, devletin en mahrem toplantılarını dinleyenler, MİT müsteşarını dinleyenler, Suriye'de mazluma giden TIR'ları düşünenler bunların karşılıksız kalacağını düşünmesinler.
 
O AN DURUM DEĞİŞTİ
 
-Hiç kimseye yürüttüğü faaliyet dolayısıyla herhangi bir önyargıyla bakmadık. Ta ki  hizmet görüntüsü altında birileri  eğer bürokrasiyi  kontrol etmek üzerinden  ülkenin seçilmiş iktidarına savaş ilan etmişse işte o anda durum değişti. O andan itibaren bize tevhi edilen milli irade emanetini sonuna kadar savunmak boynumuzun borcudur.
 
-Biz bu emaneti milletten aldık. İktidar emanetini milletten, can emanetini Allah'tan aldık.
 
-Başbakan için 'Dönemin Başbakanı' diye dosyalar hazırlayanlar millet ve tarih önünde hesap verecekler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler