Davutoğlu Trabzon'luları teröre lanet mitingine davet ediyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu yarın (Pazartesi) Trabzon'a geliyor. Saat 16:30'da Trabzon'a inmesi beklenen Davutoğlu'nun Trabzon'da ziyaret edeceği yerlerde belli oldu. Buna göre Davutoğlu ilk olarak Şehit Jandarma Astsubay Samet Çakır'ın ailesini ziyarette bu

Davutoğlu Trabzon'luları teröre lanet mitingine davet ediyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu yarın (Pazartesi) Trabzon'a geliyor. Saat 16:30'da Trabzon'a inmesi beklenen Davutoğlu'nun Trabzon'da ziyaret edeceği yerlerde belli oldu.

Buna göre Davutoğlu ilk olarak Şehit Jandarma Astsubay Samet Çakır'ın ailesini ziyarette bulunacak.  Daha sonrasında ise Alacahan müzesini ziyaret edecek Davutoğlu, saat 16:45'de meydan parkında miting düzenleyecek. Saat 18:00'da mitingin bitmesi beklenirken, miting sonrası Davutoğlu, Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyarette bulunacak. Akşam saatlerinde son olarak Valilik'i ziyaret edecek Ahmet Davutoğlu bu ziyaretin ardından Trabzon'dan ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset