Davutoğlu Trabzon milletvekillerini çağırdı

Haber61 – Haber Servisi – Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karadeniz Milletvekilleri ile birlikte bir araya geleceği öğrenildi. Haziran 2015’de yapılacak olan genel seçimler öncesi Bölge Milletvekilleri ile birlikte bir araya gelmeye başlayan Davutoğlu, Ege Bölg

Davutoğlu Trabzon milletvekillerini çağırdı

Haber61 – Haber Servisi – Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karadeniz Milletvekilleri ile birlikte bir araya geleceği öğrenildi. Haziran 2015’de yapılacak olan genel seçimler öncesi Bölge Milletvekilleri ile birlikte bir araya gelmeye başlayan Davutoğlu, Ege Bölgesi Milletvekilleri ile görüştükten sonra sırasıyla tüm bölge milletvekilleri ile toplantı düzenleyeceği öğrenildi. Karadeniz’de önem verilen bölgeler olduğunu tespit eden AK Parti yöneticileri hazırlamış oldukları raporda Artvin ve Zonguldak’a önem verileceğinin altı çizildi. Başbakan Davutoğlu, Bu bölgede milletvekillerinin fikirlerini alacağı ve ona göre aday göstereceği ileri sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler