Davutoğlu salona böyle girdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 Milletvekili Genel Seçimleri için belirlediği adayları kamuoyuna tanıtacak. Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, salona gelişlerinde vatandaşları kırmızı karanfillerle selamladı.Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Arena Spor Salonu

Davutoğlu salona böyle girdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 Milletvekili Genel Seçimleri için belirlediği adayları kamuoyuna tanıtacak. Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, salona gelişlerinde vatandaşları kırmızı karanfillerle selamladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Arena Spor Salonu'na eşi Sare Davutoğlu ile geldi. Adaylar, kendileri için ayrılan bölümde yerlerini aldı. Davutoğlu, salona girişinde "Davutoğlu, Ahmet Hoca" şarkısıyla girdi. Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, salondaki vatandaşları kırmızı karanfillerle selamladı.

Öte yandan, AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi'nde delegelerin bulunduğu bölüm, bir platform aracılığı ile yükseğe çıkarılmıştı. Aday tanıtım toplantısında ise, milletvekili adaylarının bulunduğu bölüme platform konulmadı.

"HERKESE LİSTEDE YER VEREMEMEMİZİN NEDENİ.."

Davutoğlu'nun konuşması öncesi sahneye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için bütün şehitlerimizi rahmet, şükran ve duayla anıyoruz. Bugün yeniden ilk günkü aşkla yola çıktığımız gündür. Bugün, Türkiye'yi olumlu anlamda değiştiren AK Parti kadrolarının, hep birlikte hem de ilk günkü aşkla "Haydi Bismillah" deyip işe ve yola koyulma günüdür. Sonuçları hepimiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun. 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olmak için 3 bin 667 aday adayı müracaatı yapılmıştır. Aday adayları ile ilgili ön incelemeler yapılmış, her ilde kamuoyu araştırmaları yapılmıştır. Üst kurul çalışmaları sonucunda milletvekili adaylarımız tespit edilmiştir. Milletvekili adaylarımızdan 6 engelli adayımız bulunmaktadır. Yaş ortalaması 48'dir. Herkese listede yer verememezin nedeni sadece Anayasa'nın koyduğu 550 sınırıdır, AK Parti'yi tercih etmiş adaylarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"İktidara gelmenin ve iktidarı değiştirmenin tek yolu o da milli iradenin tecelli ettiği sandıktır. Bunu anlamayanlara sandıkta ders anlatmaya var mıyız?" diye soran Bozdağ, "Bütün algı operasyoncularına karşı asla geri durmamalıyız. unutmayalım ki aklen ve kalben desteğini alamadığımız insanımızın oyunu ve duasını alamayız. Unutmayalım ki biz millete muhtacız. Rabbim milletimizin duası ve desteğini eksik ettirmesin. Haktan ve hakla birlikte olmaktan ayırmasın" şeklinde konuştu.

Davutoğlu salona böyle girdi

Davutoğlu salona böyle girdi

Davutoğlu salona böyle girdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler