Davutoğlu: Mutlaka o görüntüyü izleyin

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, terörle mücadelenin ne pahasına olursa olsun sürdürüleceğini söyledi. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde güvenlik kameralarınca çekilen bir görüntüyü hatırlatan Davutoğlu, izlemeyenlerin mutlaka internete g

Davutoğlu: Mutlaka o görüntüyü izleyin

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, terörle mücadelenin ne pahasına olursa olsun sürdürüleceğini söyledi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde güvenlik kameralarınca çekilen bir görüntüyü hatırlatan Davutoğlu, izlemeyenlerin mutlaka internete girip o çocukların bayrağa gösterdikleri saygıyı görmelerini istedi.

BAĞLAR'DAKİ O ÇOCUKLARI ANLATTI

Davutoğlu şunları söyledi;


Bakın şimdi bu hainlere cevap mahiyetinde özellikle Trabzon’dan, daha dün medyaya düşmüş olan bir güzel manzarayı sizlerle paylaşmak istiyorum, ibretlik olay. Daha dün arkadaşlarım, Diyarbakır’daki güvenlik kameralarına yansıyan bir görüntü izlettiler. Dedim ki gelin bunu Trabzon’da da izleyelim Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir ilkokulun bahçesi, ay yıldızlı bayrağımız asılı değil. Bunu gören üç beş yiğit Diyarbakırlı çocuğumuz bayrağı buluyorlar, bayrağı silkeliyorlar, alınlarına koyuyorlar, yaşları o kadar küçük, boyları o kadar kısa ki bayrağı asmak için birbirlerinin sırtlarına çıkıyorlar ve o direğe tırmanıp bayrağımızı, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekiyorlar. İzlemeyenler girsin internete baksın. 

iŞTE DAVUTOĞLU'NUN SÖZÜNÜ ETTİĞİ O GÖRÜNTÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset