Davutoğlu muhafete yüklendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Grup toplantısı'nda konuşuyor;“BAHÇELİ ACIYI PAYLAŞMAK YERİNE İSTİSMAR YOLUNA GİTTİ”Ermenek'teki madencilerin ailelerine sabır diliyorum, madencilik yasasını en kısa zamanda Meclis'e getireceğiz. Bahçeli, Ermenek'teki ac

Davutoğlu muhafete yüklendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Grup toplantısı'nda konuşuyor;

“BAHÇELİ ACIYI PAYLAŞMAK YERİNE İSTİSMAR YOLUNA GİTTİ”

Ermenek'teki madencilerin ailelerine sabır diliyorum, madencilik yasasını en kısa zamanda Meclis'e getireceğiz. Bahçeli, Ermenek'teki acıları bizimle paylaşmak yerine maalesef istismar yoluna gitti. Oradaki eksikliğin sebebi kim ise hesabı sorulacak. Acılar üzerinden siyaset yapma alışkanlığı ülkeyi zayıflatmaktadır. Herkesi bu acı günlerde halkımızın yaralarını sarmaya davet ediyorum. CHP ve MHP iktidar olmayı hedef ediniyorlardı. Biz bu yolda hizmetkârlarız.

“CHP’YE, MHP’YE, HDP’YE SORUYORUM…”

CHP’nin, MHP’nin, HDP’nin geçmişleri belki farklıdır. Her üçü de Türkiye ile ilgili vizyon üretemiyor. Türkiye’nin temel meseleleri ile ilgili kanaatleriniz nedir? Ak Parti’nin demokratikleşme siyaseti yanlış diyorsanız sizin siyasetiniz nedir? Onu söyleyin. Güneş yükselmiştir ve yükselmeye devam edecektir. Bizim milletimizin AK Parti’ye verdiği desteği arttırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset