Davutoğlu Dağlıca’daki askerleri ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dağlıca'da görev yapan askerlere sürpriz bayram ziyaretinde bulundu.Ziyaretine ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan Ahmet Davutoğlu, "Hakkari Dağlıca'da şehit verdiğimiz askerlerimizin silah arkadaşlarını ziyaret etmek için

Davutoğlu Dağlıca’daki askerleri ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dağlıca'da görev yapan askerlere sürpriz bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyaretine ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan Ahmet Davutoğlu, "Hakkari Dağlıca'da şehit verdiğimiz askerlerimizin silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Yüksekova'daydım. O sarp dağları kahramanca bekleyen mehmetçiklerimizdeki sarsılmaz inanç ile gurur duydum. Bu bayram gününde Hakkari'den Yüksekova'dan da mehmetçiklerimizin selamlarını siz aziz milletime iletmekle bahtiyarım. Herkes bilsin ki bu millette bu azim ve bu kardeşlik iklimi daim oldukça bizi kimse yolumuzdan çeviremez. Rabbim hepimizi muhabbetle birbirimize sarılacağımız nice bayramlara eriştirsin" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu Dağlıca’daki askerleri ziyaret etti

Davutoğlu Dağlıca’daki askerleri ziyaret etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset