Daha güzel bir Trabzon mümkün

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mesut İskenderoğlu, Trabzon'da seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.İskenderoğlu, Mimarlar Odası Trabzon Şubesi'ne ziyarette bulunarak Başkan Sayim Adanur ve diğer yöneticilerle görüştü. Çalışmaları h

Daha güzel bir Trabzon mümkün

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mesut İskenderoğlu, Trabzon'da seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

İskenderoğlu, Mimarlar Odası Trabzon Şubesi'ne ziyarette bulunarak Başkan Sayim Adanur ve diğer yöneticilerle görüştü. Çalışmaları hakkında bilgi veren İskenderoğlu, mimarların ve mühendislerin yaşamış oldukları sorunları birinci ağızdan dinledi.

Mimarlığın sadece teknik bir konu olmadığını belirten İskenderoğlu, “İmar durumu ve mimarlık yalnızca teknik bir konu değildir. Bu konu sosyal yaşamımızda insanların ruh halini doğrudan etkileyen çok önemli bir meseledir. İnsanlar mimarisi ile daha da güzelleşen şehirlerde oldukça mutlu bir yaşam sürerler. Modern toplumlarda artık imara ve mimariye ayrı bir önem verilmektedir. Trabzon'da da bu hassasiyet gösterilerek kentimiz daha güzel bir görünüme kavuşacaktır. Yalnızca bir değerimizin yükselmesiyle Trabzon'u tam anlamıyla kalkındıramayız. Ekonomi, eğitim, turizm, mimari gibi konularda aynı oranda ilerleme kaydetmek zorundayız” dedi.

Mimarlar Odası Trabzon Şubesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Mesut İskenderoğlu, “İmarla ilgili sorunlar diğer konularda olduğu gibi her kesimden insana anlatılarak kalıcı çözümler bulunabileceğine inanıyorum. Kurallar elbette olmalı ancak bu kurallar en ince ayrıntısına kadar insanımıza anlatılmalı. Bu kuralların önemini vatandaşlarımıza kavratabilirsek yaşanan bir çok teknik problemin de önüne geçmiş oluruz. Bunu başarabilirsek ben inanıyorum ki daha güzel bir Trabzon'u gelecek nesillere miras olarak bırakabiliriz” ifadelerini kullandı.

Mesut İskenderoğlu, AK Parti'nin sivil toplum kuruluşlarına vermiş olduğu değere vurgu yaparak “Sivil Toplum Kuruluşları'na partimizin ne kadar önem verdiğini yapmış olduğumuz temayül yoklamasında zaten gösterdik. Ancak bu elbette yeterli gelmeyecektir. Siyaset ile STK'lar omuz omuza vererek sorunların çözümü noktasında güç birliği yapmalıdırlar. Vekil olarak seçilmemiz halinde meslek odalarının özellikle kendi alanlarına giren teknik konularda problem çözme aşamasına daha etkin bir şekilde dahil olmalarını sağlamak hedeflerimiz arasında yer almaktadır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset