“Cumhurbaşkanımız İstanbul İl Başkanı iken..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski şoförü AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Meclis'e gelerek kaydını yaptırdı. Çamlı, gazetecilerin ısrarı üzerine Erdoğan ile yaşadığı yolda kalma anısını anlattı.Kaydını yaptırmak üzere kızları Has

“Cumhurbaşkanımız İstanbul İl Başkanı iken..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski şoförü AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Meclis'e gelerek kaydını yaptırdı. Çamlı, gazetecilerin ısrarı üzerine Erdoğan ile yaşadığı yolda kalma anısını anlattı.

Kaydını yaptırmak üzere kızları Hasfiya ve Zülal, eşi Hilal Çamlı ile birlikte Meclis'e gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra gazetecilerin sorularına cevap verdi. Kendisinin çocukluğundan, Erdoğan'ın delikanlılığından beri birlikte olduklarını belirten Çamlı, gazetecilerin ısrarı üzerine Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir anısını paylaştı. Çamlı, "Cumhurbaşkanımız İstanbul İl Başkanı iken Refah Partisi'nde Marmara sorumlusuydu aynı zamanda. Sık sık parti çalışmaları için Marmara'ya giderdi. Bir gün giderken arabamız yolda arızalandı. Cumhurbaşkanımızla beraber ben direksiyonda, bir ayağım dışarıda ite kaka birkaç kilometre gittik, sonra yardım çağırdık. Biga'ya gittik, orada mitingimiz vardı. Cumhurbaşkanımız o zaman il başkanı, tanınan bir sima değil. Biga Meydanı ikişer saat partilere miting yapmak üzere veriliyor. Bizden önce Hüsamettin Cindoruk mitingini bitirdi, bizde kolonları, tesisatları bagajımızdan çıkarttık meydana koyduk. Biga'daki teşkilatta az sayıda arkadaşlarımız var. Onlar taktim yaptılar, reis geldi mikrofona. Gür ve hakim hitabeti ile meydanda kimse yok. O konuşmaya başlamasıyla mıknatısın demir parçacıklarını çekmesi gibi insanlar o hakim sese, o güven dolu sese doğru toplanmaya başladılar. Konulara hakimiyeti, duruşu, cazibesiyle insanlar toplandı, çok güzel miting yaptık. O günlerden bu günlere geldik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler