Cumhurbaşkanı Gül'den sürpriz zirve

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bir ilke imza attı ve Köşk'teki akşam yemeğine siyasi parti liderleri ile Erdoğan'ı da davet etti. Cumhubaşkanı Abdullah Gül, büyük bir sürprize imza attı ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev onuruna verilen akşam yemeğine Er

Cumhurbaşkanı Gül'den sürpriz zirve

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bir ilke imza attı ve Köşk'teki akşam yemeğine siyasi parti liderleri ile Erdoğan'ı da davet etti.
 
Cumhubaşkanı Abdullah Gül, büyük bir sürprize imza attı ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev onuruna verilen akşam yemeğine Erdoğan ile birlikte muhalefet parti liderlerini de davet etti.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kazak mevkidaşı Nursultan Nazarbayev'e sürpriz yaptı. Nazarbayev'in onuruna verdiği akşam yemeğine Gül, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de davet etti. Yemekte liderlere Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel de eşlik edecek.
 
BU YEMEK İLK!
Gül’ün Cumhurbaşkanlığı sürecinde, Başbakan Erdoğan ile birlikte Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ilk kez yabancı bir devlet başkanının huzurunda biraraya gelmiş olacak. ‘Devlet Masası’na TBMM’de grubu bulunan dördüncü parti Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın çağrılmaması ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler