Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’Menderes’ mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adnan Menderes, ülkemize ve milletimize yaptığı hizmetlerle, Türkiye'nin demokratikleşmesine katkılarıyla her zaman hayırla yad edilecektir" dedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski başbakanlardan Adnan Menderes'in ölüm yıldön

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’Menderes’ mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adnan Menderes, ülkemize ve milletimize yaptığı hizmetlerle, Türkiye'nin demokratikleşmesine katkılarıyla her zaman hayırla yad edilecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski başbakanlardan Adnan Menderes'in ölüm yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı şöyle:

"Demokrasi tarihimize damgasını vuran merhum Başbakan Adnan Menderes, ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesi yolundaki hizmetleriyle aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Adnan Menderes, ülkemize ve milletimize yaptığı hizmetlerle, Türkiye'nin demokratikleşmesine katkılarıyla her zaman hayırla yad edilecektir. Seçkin devlet ve siyaset adamı Adnan Menderes'e vefat yıld önümünde Allah'tan rahmet niyaz ediyor, sevenlerine ve yakınlarına esenlikler diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler