Cumhurbaşkanı Erdoğan son sözü söyledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da toplu açılış töreninde konuştu.   'Paralel yapı' iddialarıyla ilgili 'Biz diyoruz ki legal görünüm altında illegal çalışmaları yapan bu kişiyi ya deport edin veyahut bize gönderin. Oradan ülkemin içini karışt

Cumhurbaşkanı Erdoğan son sözü söyledi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da toplu açılış töreninde konuştu.
 
'Paralel yapı' iddialarıyla ilgili 'Biz diyoruz ki legal görünüm altında illegal çalışmaları yapan bu kişiyi ya deport edin veyahut bize gönderin. Oradan ülkemin içini karıştırıyor. Gereği neyse biz de bunu yapıyoruz, yapacağız' dedi. 
 
SOHBET EDERKEN ANONS EDİLMESİNİ ENGELLEDİ
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da toplu açılış törenine katıldı. Konuşmasını yapmak için sahneden anons edilmek üzere olan Erdoğan, tam o sırada protokolde sohbet halindeyken, elini havaya kaldırarak ismini anons edilmesini engelledi. Bir süre ayaküstü sohbete devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, isminin tekrar anons edilmesiyle kürsüye geldi. Kent Meydanı'ndaki törende hitap eden Erdoğan, konuşmasında Türkiye'nin 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anarak, "İsmi adeta Malatya ile özdeşleşen Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma mücadelesine çok büyük katkılar sağlamış Turgut Özal'ı da rahmetle yad ediyorum" ifadelerini kullandı. 
 
'ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ BUNUN EN BÜYÜK İSPATI'
 
Terörle mücadele kapsamında doğu ve güneydoğuda yürütülen operasyonlarda şehit düşen Malatyalı 13 şehidin ismini tek tek sayan Erdoğan, terör şehitlerini anarak, 'Malatya her dönemde olduğu gibi bu dönemde de ülkesine ve milletine sahip çıkma konusunda en önlerde yer alıyor. Geçtiğimiz temmuz ayından bu yana devam eden terör operasyonlarında Malatya'mız 13 şehit verdi. Malatya'nın yetiştirdiği bu 13 kahraman tıpkı ecdadlarının Malazgirt'te, Çanakkale'de İstanbul'un fethinde yaptığı gibi vatanlarına uğruna hayatlarını kaybettiler. Şehit oldular. Malatya'nın kahraman evlatları içinden geçtiğimiz bu zor günlerde de Şehitler Tepesi'ni boş bırakmadı. Rabb'im bölgede görev yapan askerlerimizin, polislerimizin, korucularımızın tamamını muhafaza etsin. Malatya teröre karşı en net, en sert tepkiyi veren şehirlerimizin başında geliyor. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bunun en büyük ispatıdır. Malatya, tarihine, kültürüne, medeniyetine saldıranlar karşısında ortaya koyduğu o vakur duruşla gerçekten de eşi bulunmaz bir şehir olduğunu gösterdi' dedi. 
 
'TÜM DÜNYAYA MEYDAN OKURKEN ARKAMDA ÜLKEMİZİN OLDUĞUNU BİLİYORUM'
 
Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan, 'Çukur siyasetiyle Türkiye'yi bölmeye, parçalamaya çalışanlara inat biz; kapılarımızı tüm dünyaya açıyoruz. Şunu unutmayın. İslam dünyası Türkiye'ye bakıyor. Türkiye de size bakıyor size. Gerektiğinde tüm dünyaya meydan okurken, arkamda ülkemizin tamamının özellikle de Malatyalı kardeşlerimin olduğunu biliyorum. Ve yine biliyorum ki herkes sussa Malatyalı susmaz. Herkes ümidini kaybetse Malatyalı kaybetmez. Herkes teslim olsa Malatyalı teslim olmaz. Çünkü Malatyalı mücadele insanıdır' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset