Cuma namazında ilk fotoğraf

 Genel Başkanı olduğu HAS Parti’yi feshettikten sonra törenle AK Parti’ye katılan ve kulislerde önümüzdeki dönemde önemli görevler üstleneceği konuşulan Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la beraber yürüyerek Cuma namazına gitti. Kongre öncesi

Cuma namazında ilk fotoğraf

 

Genel Başkanı olduğu HAS Parti’yi feshettikten sonra törenle AK Parti’ye katılan ve kulislerde önümüzdeki dönemde önemli görevler üstleneceği konuşulan Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la beraber yürüyerek Cuma namazına gitti.
 
Kongre öncesi yan yana yapılan ve mesaj yüklü bu yürüyüş Ankara kulislerine bomba gibi düştü.Başbakan Tayyip Erdoğan, HAS Parti'den ayrılarak  Ak Parti'ye katılan Numan Kurtulmuş'la birlikte ilk kez yan yana sokakta birlikte yürüdüler.
 
Cuma namazı öncesinde AK Parti Genel Merkezi'ne gelen Kurtulmuş, Erdoğan ile birlikte cuma namazını kılacakları Başyazıcıoğlu Camisi'ne kadar sohbet ederek yürüdü.  
 
Erdoğan ve Kurtulmuş'un cuma namazı sonrası cag kebabı yiyecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset