Cora: "Her şey Trabzon için"

AK Parti Milletvekili adayı Av. Salih Cora Şalpazarı’nda Geyikli Beldesi, Sugören Mahallesi, Acısu, Şıhkıran ve Sinlice Köy’lerini gezerek seçim çalışmalarını sürdürdü. Gezinti esnasında konuşma yapan Cora Trabzon’u marka şehir yapmak için ve halkın ihtiy

Cora: "Her şey Trabzon için"

AK Parti Milletvekili adayı Av. Salih Cora Şalpazarı’nda Geyikli Beldesi, Sugören Mahallesi, Acısu, Şıhkıran ve Sinlice Köy’lerini gezerek seçim çalışmalarını sürdürdü. Gezinti esnasında konuşma yapan Cora Trabzon’u marka şehir yapmak için ve halkın ihtiyaçlarını karşılamak için bu yola baş koyduklarını ifade ederek, “Biz Trabzon’u daha yaşanabilir hale getirmek için bu yola çıktık. Trabzon halkı daha fazlasını hak ediyor. Biz bunu yaptık diyerek övünme gibi bir lüksümüz yok. Bu bizim görevimiz. Hep daha fazlasını yapacağız. Amacımız Trabzon’u marka kent yapmak ve halkımıza daha iyi hizmetler sunmak. Bu yolda parti ayrımı yapmaksızın desteklerinizi bekliyoruz. Her şey Trabzon için” şeklinde ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset